• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gladis #3

  Sista bilderna från veckan. Det är lite dålig eftergift i vissa språng, men rätt ofta grabbar jag tag i manen (omedvetet för det mesta) och det ser jag som en bra egenskap! Mantag<3 Allt för bästa möjliga komfort för hästapållen. Bild nio; så in häst och fem, söndagspromenadsfejset, är väl bästa bilderna - OBS, inte pga fejset! Zoomade till och med in just den bilden i kameran för att skratta lite åt mig själv. Hur jag än ser ut på bilderna är jag aldrig nöjd, hahaha! Man kan skratta åt mindre. Sen gjorde inte den där hjälmen mitt runda huvud rättvisa heller, höhö. Jag har sett flera andra som har en sådan hjälm och det är som vanligt med kläder och liknande; andra passar skitbra i det - men inte jag. Tur jag inte är modebloggare.
   
  Vad tycks om min fantastiska matchning då? Vi körde på lite svart, brunt, grönt, blått och så en skvätt gult. Detta tillsammans med nedkasat pannband. 10/10, alla gånger!
   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.