• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gladis <3

   
  Jag har försökt filma själv när jag lastat... problemet är bara det att hästen redan är inne i transporten när fånen är redo, höhö. Så jag bad Ida filma. Bortaplan, dessutom. Men hon är kung. Och ja, jag glömde grimskaftet hemma, men det är ju ändå bara överflödigt.
   
  Hon har alltid varit lättlastad, men nej, hon har inte lastat sig själv tidigare. Det har jag introducerat *skryt* och det har jag stor nytta av. Eftersom jag allt som oftast åker själv med henne. Guld i brun förpackning, strl 160. Varför ska hon vara så gammal för? :( *åldersnoja*


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.