• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Forts. islandshistorian

  Person 2. Det är jag också. Jag tycker kommentarerna på inlägget är tänkvärda. Älskar olika infallsvinklar (det är därför jag är så full av dubbelmoral och beslutsångest - jag har så lätt för att byta sida om någon ger bra information/argument/motiveringar.)
   
  Men jag tänkte slänga in lite förtydligande. Bara för att man är "vuxen" innebär inte det automatiskt att man är "stor", eller ens "för stor". Sen finns det givetvis större islandshästar också, såklart.
   
  Haha, det enda jag kan se när jag kollar på bilder på mig till häst nu för tiden är bara de där satans felvinklade fossingarna! Det tyder återigen på hur svårt det är, framförallt när fokuset ligger på något helt annat. Men jag är medveten - och ja, så var det det där med att göra rätt samtidigt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.