• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fly me to the moon

  Igår var det en rätt "luftig" dag, om man säger så. Red två hästar - i väldigt olika storlekar. Båda provade min balans och det märks att jag absolut inte hänger med för fem öre i stora, luftiga språng. Så där damp jag i backen, haha. Landade helt perfekt - inte en endaste skråma! Såg idag att jag fått ett ynka litet blåmärke på ena armbågen, men det ä allt. Skönt, då gör det ju inte så mycket att ramla av, haha!
   
  Sen var det lite snabbare rörelser. Både envisa och rappa - men där var det inga problem. Jag är allt en tvättäkta ponnyryttare egentligen. Eller ja, än har jag inte kommit ifrån det. Tyvärr. För det är skillnad på ponnyer och stora hästar och nu har jag ju också kommit dit att jag vill bli bättre och jag vill bli bättre på stor häst (framförallt) och då är det dags att komma in i den ridningen och de rörelserna också. Även om det såklart alltid är bra att sitta kvar, egentligen. Från hästens sida om inte annat.
   
  Därefter var det äntligen dags! Men det tar jag i eget inlägg.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.