• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Efter, igen

  För att ta ifatt lite;
  I fredags red jag min älskade Pärlhäst igen efter typ en vecka. Hon har gått dagligen, men det är Idag, Felicia och Annika som har turats om att rida henne. Det var ett kärt återseende! :) Pärla påstod att man inte behöver fatta galopp förrän två steg efter fattningen så det sa jag till henne att få är definitivt inte fallet! Sen trodde hon det var semester också - men gamla tanter har minsann ingen semester. Fullt ös! Det blev bara en kortare tur på 40 min pga att jag skulle börja jobba sen och även hinna med Aleccis, men det var ett effektivt pass med mycket tempo. När hon förstod att det var jag på ryggen (vilket hon gjorde snabbt) så blev det den vanliga knuten i henne. Jag kräver ju lite mer av henne än de andra, om man säger så. Underbara lilla gula häst.

  Därefter tog jag och Aleccis en tur. Lät henne mest rulla på. Sedan fick både två dagars vila (hur var det nu med den där "semestern"?) då jag haft fullt upp med jobb och extrahästar.

  Både L och S sköter sig hur bra som helst!

  Idag blir det återbesök av veterinären och sen ridning. Därefter L.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.