• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det har blivit mycket brunt nu!

  Men Pärla - hon lever och hänger med! Dock gör jag inte så mycket med henne och eftersom Aleccis blir mest utsatt av diverse hittepå'n så blir det mest att hon hamnar i ljuset. Jag har även suttit en gång till på ynglingen, men utan kontrollerade former denna gång. Lös, barbacka. Man får passa på när tillfälle ges, så att säga. Det låter oerhört oseriöst och det får vem som helst tycka hur mycket som helst, men det är ytterst seriöst från min sida. Men inte den "vanliga vägen". Olika väger, men samma resultat.
   
  Bättre bild på tröjan han har. Den fungerar riktigt, riktigt bra och han verkar nöjd med den. Det är så att han saknar den när han inte har den på sig (för han slipper ju insekter på ca 50% av kroppen tack vare allt tyg.)


  Kommentarer
  Emma

  HAHAHA jävlar vad musklig han ser ut med den på, sån biff, förstår att han gillar den, ser ju dessutom ut som superman! ;)

  Svar: Yeah! ;D Men han ser ut att ha så korta framben hahaha! xD
  vinna.blogg.se

  2014-07-19 @ 22:29:16 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.