• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det har äntligen vänt; nu går det uppåt minsann!

  Asbra dag, så gott som allt har blivit som jag velat idag. Skönt, när man pusslar och grejar. Då underlättar det när planeringen håller.Uppstigning relativt tidigt, 05.30. Satt på Pärla innan 07, var tillbaka efter 08. Höll på med - och red lite - på ynglingen en halvtimme och åkte sedan till L för mer ridning. Hemma igen och i sängen till 11 för två timmars vila. Ville fått in tre egentligen, men fick sjukhustid till 13.30. Kom dit och förväntade mig en utredning som inte skulle "ge" något direkt, men både jag och läkaren (samma som till förra knät, i maj) visste att det var samma skit; inflammation. Så jag behövde inte ens lägga in förslag/önskemål om spruta utan fick kortisonspruta direkt, med bedövning först. Gött! Då kan skitknät bara bli bättre nu! Slängde i mig två korvar på biltema och matade min snälla bil med diverse vätskor då han var lite törstig; styrservoolja (egentligen tätning), motorolja och bensin. Glad blev han! :D Sen vidare mot flugeby för att rida S innan jag packade in min glada bruna häst för kvällsäventyr i Sävsjö. P&J närmare bestämt. Två starter i 110 cm hade jag anmält oss till.Fick ett nedslag och gjorde en volt tillbaka i första starten men hoppade felfritt i andra. Känslan var toppen! Så himla roligt. Nu börjar vi verkligen spela i samma lag <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.