• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Byte

  Två vilodagar, det är vad mina djur har fått nu pga jobb. Sen kom jag på den ypperliga idén att jag kunde låta Ida få prova Aleccis idag. Ja, jag glömde bort den där detaljen att de har vilat lite, hähä. Men det gick riktigt bra och lugnt och fint ändå! Skritt och trav i skogen och ner till byn. Där bytte vi häst för att kunna galoppera med utan att någon av oss skulle 1. dö eller 2. komma hem en halvtimme före den andra, ehm.
   
  Och jag fattar inte vad jag har för inverkan på hästarna... Det räcker med att jag sitter upp så blir det mycket mer energi i dem (de segaste behöver en motiverande hörru'du-skänkel först). Det är bra på långsammare hästar, ja, men kanske inte på min duracellkänguru, haha. När vi var bakom Ida och Pärla och skulle galoppera så hoppade hon runt som en galning och bytte galopp hejvilt för att precis i bytet även få lite "försprång" från mig. Smart häst... Men förutom att hon blev hyper och överlycklig över att få springa lite så var det ändå en bra, och relativt lugn tur.
   
  Bildbevis dåva.


  Kommentarer
  Rebecka Fredriksson

  Varför rider du utan nosgrimma? :)

  2014-07-09 @ 06:52:01 | URL: http://rebeckabinkle.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.