• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bråkstake

  Pärlas ögon har börjat rinna. Hon har inte jättejättekänsliga ögon egentligen, och har klarat sig bra med huvan. Den åker av emellanåt (dels tar jag av den ibland så hon får "lufta sig", men hon tar av den ibland hon också). Men nu är huvan mer avtagen än påtagen, och det har börjat bli konsekvenser...
   
  Nu är det så att det är stor skillnad på hur det är om det är hon som tagit av den, eller om den har "åkt av" på annat vis. Gissa tre gånger vem som är skyldig till att den ALLTID ligger på samma plats, inne.
   
   
   

  Inte nog med det. Nu har han även börjat ta av Aleccis sin huva! Hon tar dessutom inte ens av sig sin själv, så allt pekar på den där luen. Men framförallt är jag övertygad att det är han för att han lägger den bredvid Pärlas, inne. Han blir otålig/understimulerad när de står där inne för att komma undan hettan och plockar av dem - och lägger dem där, i mitten, på golvet, max 20 cm från varandra.


  Kommentarer
  Emma

  Haha fyy vad oskyldig och söt! Spola med koksaltlösning, räckte med två spolningar på nicke! Sen behöver ju luvan va på för bästa effekt dock.. ;p

  Svar: För ett par somrar sedan så blev hon allt lite geggig i ögonen så då var det ju ett jädra sprutande ett tag (inte omtyckt alls av den där starka hästen). Men nu har det inte varit några problem, och så länge hon bara får ha flughuvan på sig så är det ju lugnt. Jäkla ponny..! :P Men dock har han låtit dem vara på de två senaste dygnen (kors i taket!), så man kan ju hoppas att han ger fan i dem nu :D
  vinna.blogg.se

  2014-07-20 @ 23:40:25 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.