• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Westernmys

  Jag kände att dagens motion av Pärlahästen inte behövde bli något varken ansträngade eller avancerat. Hon har gått hårdare nu några pass på raken och ja, hon ska ju hålla också. Därför blev det en mysig tur med westernsadeln i först skogen och därefter byn. 55 min, alla gångarter. Kvalité i livet<3
   
  Aleccis fick en planerad vilodag. I och med att hon inte har skor på alla hovarna så slänger jag in någon extra vilodag för att inte slita på den skolösa hoven mer än "nödvändigt". Hon hade definitivt inte tackat nej till lite motion, men se där fick jag allt säga nej. Stackarslillahästen.
   
  Det är så att hovslagaren är kontaktad, givetvis. Men jag respekterar henne och det är inte alltid livet blir som man vill eller har tänkt sig. Ibland kommer det mycket skit, och inte sällan kommer det väldigt mycket skit på en och samma gång. Därför har jag avvaktat litegrann och lät det gå "så länge som möjligt" för ja, hon är ju ändå människa och har rätt till egen tid mitt i allt elände samt dessutom juletider osv. Men nu hoppas jag snart hon kommer upp och skor om hästarna. Pärla däremot är förvånansvärt fin om hovarna, trots att det har gått ett bra tag nu.
   
  Några favoritbilder från det gångna året. Jag och mina hästar<3
   
   
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.