• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vem är du och vad har du gjort av...?!

  Glad brun häst + buffé 24/7 + täcke = TJOCK HÄST!!!
   
  Idag upptäckte jag att min stora bruna duracellkanin har lagt på sig - rejält! Ja, det har varit lite småknivigt att spänna sadelgjorden på sista tiden och ja, jag har fått vara nöjd med att ha hål 3+4 istället för 4+4 som jag annars har haft. Men när man måste ha 2+3... Eh, vad hände där?!
   
  Jag granskade hästen idag och föll snart ut i ett, inte så trevligt, skratt. Hon har verkligen fått en ordentlig mage! Haha, men jag fortsätter att hålla mig till att jag gärna vill ha henne lite rund (inte mycket, som nu) för att ha lite att "ta av", och alla gånger har man hellre än tjock häst än en tunn häst. Och nu, har jag inte bara en, utan TVÅ tjocka hästar! Den ni!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.