• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckans fokus

  Vecka 1 och 2, 2014.
   
  Eftergift
   
  Jag har märkt att jag lät fastnar i handen, och framför allt om hästen stark. Så nu ska jag fokusera på att verkligen ge hästen eftergift för minsta lilla som är rätt, rätt tänkt eller åt rätt håll. Leda och uppmuntra :)
   
  Nackdelen just denna vecka är att det inte blir någon ridning förrän onsdag så det blir färre pass att träna på. Det positiva är att jag redan har ridit de senaste passen med samma fokus (det var därför jag valde just fokus: eftergift denna vecka). Så därför blir det lite av en specialare och jag får på så vis ihop det ändå.
   
   


  Kommentarer
  Alva Wallberg

  Tänkte verkligen på ditt inlägg här idag när jag red, jag kan lätt låsa mig i handen när Opaline blir stark eller tar över. Hoppas det går bra för dig! :D

  2014-01-09 @ 21:39:36 | URL: http://zooi.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.