• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckans fokus

  Vecka 4, 2014.
   
  Stilla händer.
   
  Det jag ska fokusera på denna vecka är, likt första veckan, mina händer. De ska inte, omedvetet, "veva runt" på ett eller annat sätt, eller av en eller annan anledning - det finns ingen som helst anledning till att veva runt med nävarna och inte heller ska det finnas några bortförklaringar. Händerna ska vara still - och det ska jag fokusera på till max denna vecka. Jag tänker även försöka lägga in handpositionen; både vad gäller höjden men framför allt att tummen ska vara högsta punkten. I bakhuvudet ska jag även tänka på eftergiften och att räta upp mig.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.