• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utvärdering - veckans fokus; räta upp mig

  Jag trodde det skulle kännas och bli mer "resultat" denna vecka än det faktiskt blev. Ärligt talat är jag nog inte så dålig på att räta upp mig som jag vill tro att jag är. Det är väl mest i trav och mot hinder som jag slarvar, annars är det inte så farligt illa. Så jag antar att det är därför det varken känns till eller från nu då. Jag ska framför allt tänka på att ta med mig detta när vi ska hoppa för det är där och då det är allra viktigast.
   
  Jag är alltså inte nöjd med hur jag borde ha fokuserat på att räta upp mig denna vecka, eller rättare sagt så räknade jag med större skillnad (förbättring), men den är obefintlig. Imorgon är det en ny vecka, och då ökar vi på med ett nytt första prioritets fokus!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.