• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Träningstävling och jobb på schemat idag

  Som jag nämnde igår så startar jag och Aleccis våra första starter för året idag. Förväntningarna är låga, men jag hoppas att jag kommer ihåg och gör mitt bästa för att ge Aleccis hyfsade förutsättningar i alla fall. Jag har anmält oss till 90 och 100 cm för att starta lite inbjudande och för att ge min höjdskräck en ärlig chans att tyna bort igen.
   
  Det är relativt mycket starter, och det tillsammans med att jag måste rida tur och retur gör att jag kommer få väldigt, väldigt bråttom då jag ska jobba i eftermiddag och kväll. Jag håller verkligen mina tummar att hela dagens planer går i lås och att det klaffar med tiden. Lite smånervöst är det när man inte riktigt kan räkna på det med starterna och så. Det är alltid jättesvårt att beräkna tiden på träningstävlingar tycker jag. Men det kommer nog gå ihop sig.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.