• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tidsbrist

  Jag har mycket material som jag tänkt dela med mig av, nackdelen är bara att det faktiskt tar mycket tid att lägga upp bilder, filmer och text. Men det finns i huvudet, och när tiden finns kommer jag bara mata upp massa kul. :) Gör övrigt är jag oå bra humör idag då Aleccis och jag hoppade lite smått och hon var JÄTTEFIN! Därefter körde jag och min syster Pärla och hon har inte visat några som helst felaktigheter men jag avvaktar och tänker inte ignorera fredagens känsla. Nu väntar en stund på "L"s rygg.

  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.