• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • The Hunger Games, P&J osv

  Blablabla. Jag råkar dela mitt liv med en människa som älskar att kolla på film, och jag... jag gör verkligen inte det. Nyss plågade jag mig igenom en två och en halv timme lång dryg film; The Hunger Games, fast tvåan då. Catching fire eller vad det nu var den hette. Det första jag gör när det är dags för film är att 1. kolla klockan, 2. kolla hur lång filmen är, och 3. räkna ut när den tar slut. På så vis slipper jag gnälla regelbundet och slipper även fråga om den inte är slut snart. Istället kollar jag bara lite snabbt på fånen och räknar ut hur långt det är kvar. Mycket bra för mitt otåliga sinne och mina myror i brallan! Eftersom jag inte är född till något mattegeni så räknade jag dessutom fel idag, och ingen är lyckligare än mig när filmen tog slut tidigare än "beräknat". (y)
   
  Idag ska vi inte göra gatorna osäkra, utan det blir läggdags tidigt då det vankas P&J imorgon. HAPPYFACE! Den startar kl 10, men det är banbygge vid 09. Jag har funderat lite fram och tillbaka, men då det är närmare 50 starter innan vi ens ska starta vår första start så känns det väldigt elakt att låta Aleccis stå länge, länge och blir kall och stel. Istället gör jag nog så att jag åker ut och gör de som ska göras hos hästarna (vatten, mat) och eventuellt börjar jag även göra i ordning henne litegrann. Därefter åker jag väl in och bygger samt går banan, sedan åker jag ut igen och rider in Aleccis. Snacka om att fara omkring, men det blir nog bäst så. Det svåra blir att chansa med tiden... Det är ju trots allt en halvmil drygt att rida in och det tar sin lilla tid. Men det blir nog bra. Är ju inte första gången jag får pussla ihop, chansa och rida in. (Det är sååå träligt att rida in när man vant sig vid att köra, vilket tar typ 5 min, max 7 beroende på hur fin grusävgen är, men vad gör man inte.)
   
  Jag har i alla fall bokat fotograf som ska filma och det är jag alltid lite glad och tacksam för! Man vill ju se hur det ser ut också, och inte bara gå efter känslan.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.