• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tågresa bokad!

  Jag har ju inte nämnt att jag ska åka tåg om en vecka! Det är typ en historisk händelse då det enda transportmedel jag använder nu för tiden är bil. Så det är lite av en sensation! Tror jag kan ha varit i omkring 16-års åldern när jag åkte tåg sist. Det ska bli spännande, hähä. Problemet är bara att det inte är wifi på tåget som går neråt. (Med förutsättning att SJ har förstått, och arbetat därefter, att det faktiskt är vinter nu så jag kommer iväg.)
   
   
  Destinationen är Skånelandet där en av mina absolut bästa vänner bor. Vi har känt varandra sedan vi var omkring nyfyllda tvåsiffrigt. Och vi har gjort väldigt mycket tillsammans. Vi skrattar alltid, busar, får skäll, blir arga när vi pratar om folk som inte fattar vad feminism är och så "motionerar" vi (går på gym) genom att sitta i en bubbelpool i en timme, varvat med lite (med betoning på lite) bastusittning. Det ska bli så roligt att åka ner och få hälsa på! Se hur de bor, hur det ser ut, jobb osv, osv. Åh, det ska verkligen bli så roligt!
   
  Problemet är bara hur det blir med hästarna, men det löser sig nog då det bara är en dag jag behöver hjälp med. Annars är ju hästarna alltid det "stora problemet" när jag ska iväg. Faktiskt inte på grund av skötseln, utan på grund utav att jag får abstinens, mitt kontrolliga jag ballar ur fullständigt, jag saknar dem och jag blir arg/ledsen för att jag inte kan träffa eller ens se dem. Så det är lite av ett krig varje gång jag blir "hästfri" = inte positiv bemärkelse, alltså.
   


  Kommentarer
  Moa A

  Heyhey fin blogg!
  Ställ gärna några frågor på min frågestund
  ALLA som skriver frågor och har egen blogg får en LÄNKNING!

  kram Moa

  2014-01-31 @ 20:04:31 | URL: http://moaandersson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.