• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skitfån

  Gav ett försök att blogga via webbläsaren. Gick inte så himla fantastiskt bra nej. Så slänger upp ett "im alive!"-inlägg lite snabbt via appen istället. Happ, jobb står på schemat, både imorgon och på fredag. happyface! :D Så jag ska dansa iväg till drlmmarbas land (ofta jag drömde om en mindre bloggs ponny inatt btw, haha!)  Gårdagens (nattens) hittepå. En 745 i diket - rejält nedkört då den gick i ca 80 knyck där. Och för att få upp den igen så kopplade vi på två 745 efter varandra till att dra, slita, rycka och stå på varvstoppet och dra bilen bakåt - men det gick! Sakta men säkert och tack vare "fyrhjulsdriften" ;) Förstabilen driver på ett hjul, min på ett och dikesköraren på två. Jag råkade skjuta sönder hans bakruta med stenskott också, haha, hoppsan! Men det gjorde inget då det ändå blev skrot av den helt och hållet senare den kvällen. Och vilken kväll sen! Tur jag åkte hem relativt tidigt (02-tiden), jämfört med de andra. Är det något som bara finns på vintern så är det den goa sammanhållningen! Ingen alkohol, inga sura miner, inga "gäng/grupper", utan alla delar samma intresse och alla har så kul ihop! Länge leve vinterstämningen! :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.