• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skepp o'hoj, kamrater! Mvh en trevlig jävel

  Haha, så himla dålig! Jag kom hem och skrev ett inlägg. Tidsinställde det till morgondagen och hamnade sedan på facebook i ett par timmar. Tänkte ju skriva lite här också! BTW; jag varnar redan här! Vill man ha kvalité osvosvososv så, eh, gå vidare. Här är jag i mitt trötta, själviska, lite småbittra salta-lite-innan-förtäring-urspårning som dyker upp regelbundet. Dessutom hade jag en tendens till att överanvända hashtag, såattääh. #Timetosleep.
   
  04.30 - det var klockan när vi kom hem i natt/i morse. Jag ställde klockan på halv elva för att kunna sova så länge som möjligt men ändå hinna rida innan jag började kvällspasset på jobbet. Det gick bra och det flöt på riktigt bra på jobbet också (var bara några timmar, men ändå).
   
  Angående natten då... Vi åkte till Jönköping för egentligen ett ärende; MAX(!) (#FantaderasVD'spolitik.) för att äta middag. Detta gjordes omkring 22, men sen var vi inte själva utan det var tre partynissar med som skulle in på olika ställen och på det första följde vi med på. Slivers(?) tror jag det hette. Alltså. Ärligt talat. #draåthelvetepå't. Jag HATAR verkligen allt vad sådant heter. ALLT. Gick runt där i min vinterjacka och med vinterkängor med stålhätta och var inte så munter, nej. #bitterfitta #partypooper De tre partynissarna skulle vidare, men jag och min sambo satte oss i bilen och åkte runt, runt, runt istället. Så mycket trevligare! Vid 01 parkerade vi igen och så försökte jag vila en stund. Jävla partyfolk till att springa omkring... Runt 02 verkar de vara ganska färdiga, de ska bara få fatt i alla tre igen (som är på olika ställen) och deras jackor. Parkerade igen för att vänta in dem. Satt kvar i bilen och väntade. Snart kommer två feminina kräk upp bakifrån och börjar skriva på min bakruta!!!!!! Alltså fatta hur vansinnigt skitförbannad jag blev! Ångrar att jag inte gick på dem mer fysiskt än jag fick tag i för det är FAN inte okej att vara på andras grejer alltså. Förbannade fjortissvin! #VETHUT Det var två mörkhåriga tjejer som tyckte det var lugnt att kladda på folks bilar. Jag var så arg sen. (Har dessutom varit arg hela dagen idag, haha.) Vid 03 åkte vi hemåt, över Eksjö, och därefter på småväger i skogen för att släppa av alla. Hemma halv fem som sagt. Trött såinåtahelvete. (Japp, betydligt mer än såhär svär jag faktiskt IRL. - Förresten, ett lite roligt tillägg; vi (syster och våra pojkvänner) spelade ett spel för lite sedan, där man har olika "tvång" som man måste komma ihåg att göra under spelets gång, och när man kommer på någons tvång så, ja, ni fattar, man ska komma på det osv. Jag fick "säg en svordom i varje mening" och ingen märkte någonting, haha! MVH bristande ordförråd very much, typ.)
   
  En sak till! När vi åkte mot Jönköping (alltså, F är vår kompis och de andra båda killarna var F's kompis som vi inte känner) så frågade F's kompisar om man får röka i bilen; "DU FÅR FAN INTE ENS RÖKA BREDVID MIN BIL." Simple as that. Jag har några regler, kan man säga. 1. I min bil använder man bälte. Punkt. 2. Det är rökförbud i, bredvid, på, under, framför och bakom min bil. Plus att eventuella rökare (som helst inte ens är välkomna in) måste ta minst 10 djupa andetag på behörigt avstånd innan de får komma in i bilen igen. (Liten gnutta överdrift i sista meningen.) - Sa jag att jag inte gillar rökare (när de röker, har rökt eller ska röka)? ^^
   
  (Är det nu man är "personlig OCH privat" i bloggen? Haha.) Oh herre, det märks att jag är trött. Det är då det blir såhär, eh, läsvärda inlägg ;) Men nu är jag glad igen, hähä. Har planer för morgondagen, så... Skepp o'hoj, kamrater!
   
  Fortfarande rökförbud och bälteslag i bilen, och kladdförbud och sitt-/luta-sig-mot-/ställa-ölen-på-förbud. Det spelar ingen roll hur bilen ser ut eller hur skicket är - man rör tamejfan inte någon annans bil! (Ja, det stod en stolpe lite dumt för någon månad sedan så den tyckte jag att vi skulle plocka. Stolpen står oberört kvar och den var hård (tur det, haha) det syns ärligt talat inte ens något på den. Men bilen, hahaha. Stackars bilen :( Det var bara att plocka fram silvertejpen ;) Och några buntband, och lite snöre. Sen var han besiktningsklar och inte en anmärkning blev det på lagningen! #bonnamek Nu är bilen sedan en och en halv vecka tillbaka. Saknar honom <3 940 är inte min grej riktigt, jag är tvättäkta 740-nörd.
   
  Köpte ju ny för snart en månad sedan. Förresten så går han som en påse nötter. Hejhej nya tänddelar, sprit i tanken och nya torkarblad och toningsfilm i veckan (särskilt torkarbladen och toningsfilmen gör så att han kommer gå som ett skott sen, hahaha, typ.)


  Kommentarer
  Emma

  Haha bra inlägg, vet inte vad jag just läste, lika trött jag.
  Saknar min Audi, tänkte på det idag på jobbet kom fram till att jag skulle börja lipa om Jocke kom å sa att den var fixad, hellre audi 1997 1,8T än Saab 2002 9,5 aero.. okej hej!

  Svar: Eh, inte för att vara sån, men hellre CYKEL än saab ;)
  vinna.blogg.se

  2014-01-26 @ 00:42:18 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.