• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sista dagen denna vecka

  Det som väntar är följande;
   
  - Ridning av Aleccis och bli fotad :D:D:D:D:D Så det ska bli roligt att se hur det ser ut på bild nu och jämföra med känslan. Förbättra, förbättra, förbättra!
   
  - Jobba! Det är hemtjänsten som gäller och numera hr de ändrat om tiderna så passet blir en timme längre än tidigare. Kaaatshiiiing!
   
  - Utvärdera "veckans fokus - eftergift". Jag hoppas hinna det antingen innan jobbet (men det lär bli stressigt, så hinner nog inte), annars hoppas jag komma ihåg och orka skriva om det efter jobbet. Dessutom har jag kommit fram till vad som ska bli nästa veckas fokus och jag är riktigt taggad på detta! Hoppas jag kan hålla detta nya "sätt" så länge som möjligt, för det kan absolut ge permanent förbättring så småningom. Toppen!
   
  Livrädd ryttare, haha. Destruktivt, kan man väl säga och sådant ska utplånas!
   


  Kommentarer
  Erica Johansson


  hihi, inte bara jag som lever mig in i rollen som ryttare och missar att det kan finnas en kamera i närheten, vilket man absolut inte ska tänka på ;-)Jag har kommit på mig själv att jag hoppar med öppen mun väldigt många gånger. Finns ju en känd ryttare som hoppar med väldigt öppen mun, kan inte komma på vem det va...hmmm.. =)

  Svar: Hahaha, ja det är inte direkt så man anstränger sig för att se bra ut på hästryggen direkt :):)
  vinna.blogg.se

  2014-01-12 @ 20:10:58 | URL: http://icusen.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.