• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Shoppat loss

  Jag var faktiskt, tro det eller ej, hos frissan innan. Senast det hände var fredag 13 juli 2012, så det var väl dags kan man säga. Gick in i gallerian efteråt för jag ville köpa hårspännen. Men sen råkade jag hamna i en sådan där fjortisklädaffär (varför finns det bara sådana, förresten? vart är affärerna med normala kläder?). Happ, jag har ju ett fluffigt "transparent" (genomskinligt på svenska) linne som jag trivs bra med, och jag har kollat runt efter fler sådana men inte hittat. Förrän idag! Då var ju hela affären fylld med sådana, så jag köpte tre stycken. Ångrar det redan, men då kändes det ju som en bra idé.
   
  Linne like this.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.