• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sådärja!

  Då var fyra dagars arbete avklarat och ingen är gladare än mig! Det har varit en lite "sjukare" period just nu i gruppen där jag är vikarie, och därför har jag fått lite fler pass. Asbra! :D Om jag ska vara lite egoistisk så hoppas jag på att de ordinarie känner efter lite extra väl om de är sjuka eller inte, haha. Eller så är det nog bättre att de bokar resor osv istället och tar ledigt - för mig blir det ju samma sak oavsett deras anledning, hähä.
   
  Hästarna ska ridas, därefter ska L fortsätta med tömkörningen och därefter - håll i hatten! - ska jag, tillsammans med en kompis, inta GYMMET! Hahaha, det är typ det sista stället i världen jag brukar befinna mig på (det är dyrt, tar tid, är massa folk där, jag hatar maskiner för de förstör kroppen med alla vikter folk lägger på bara för att skryta och ja, det finns fler anledningar till att jag inte är stammis där!)
   
  Men där jag däremot är stammis är på McDonalds! Igår var vi där, jag och samma kompis, och efter att jag har beställt får jag frågan; "ska du ha salt på pommensen?". Haha, jag brukar alltid beställa utan salt, men igår kände jag för att ha salt på och då kände de sig väl tvungna att fråga, så jag inte hade missat det i min beställning. (y)
   
  Aleccis i försäljningsstallet, samma dag vi hämtade hem henne. Lilla gumman :( <3
  Exakt såhär "glad" var hon där...
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.