• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridning idag också

  Började dagen med ett besök hos "L" och vi ska ta nästa steg nästa gång vi är där. Nu har hon släpat runt på ett däck tre gånger, varav de senaste även i trav och hon bryr sig inte det allra minsta. Hon har verkligen ett kanonpsyke!
   
  Därefter bar det ut till mina hästar och jag började med att rida Pärla. Den av mina sadlar som är mest åt dressyrhållet valde jag dagen till ära och så var vi ute en bra stund. 1 h 20 min, med mycket trav och galopp, både lugnare och i högre tempo. Hon kämpade på tappert, och var till och med lite trött när vi kom hem igen. :)
   
  Aleccis och jag tog en tur ner till LP. Där köttade vi volter och sedan drog vi oss hemåt igen. Vänstervarvet var helt klart bäst idag, och istället fick jag kämpa mer med högern. Men när jag lockade in henne på en mindre volt verkade jag komma åt henne bättre och då släppte hon igenom mycket bättre. Avslutade sedan. 55 min totalt.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.