• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Publik

  Idag skulle hoppträningarna (de riktiga alltså, för tränare och hela det köret) ha börjat, en som den fattiglapp jag är så står jag över tills det har skärpt till sig i plånboken. Surt! Men jag tänker ändå åka bort och kolla. Det är alltid lika intressant! Det är faktiskt mycket man kan haja till och bli medveten om (eller bara påmind) som man sedan kan ta med sig i bakhuvudet vidare till sin egen ridning.
   
  Gubbarna byter låda på en kompis bil och han ska även svetsa bakaxeln på den, haha. Så hoppas vi är klara någorlunda samtidigt. Kvällen lär förhoppningsvis alltså inte bli särskilt mycket framför datorn, men det är ju definitivt inte negativt.
   
  Annars då? Ridning imorgon och därefter fira svärfar som fyller år.
   
  Fotad av Rebecca Rosén


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.