• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planerna

  Alarmet skrek i svinottan och jag är på språng! Tanken är en tidig morgonsväng med Aleccis för att träna vidare på att inte slå ihjäl varken oss eller andra. Därefter tar jag med min gula stjärna på en tur och så kör vi en sväng.
   
  Sen, sen blir det sängen. Haha, jag ska fan sova! Tyvärr väntar därefter en tvättid. Och på tal om det borde jag snart tvätta lite schabrak igen. Alltså, hur gör man det när man bara har en allmän tvättstuga och helst inte vill vara i den? :S I-landsproblem.
   
   
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.