• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mystur

  Gårdagens motionering blev rätt lugn, men de fick i alla fall komma ut - och ni vet vad det heter; den bästa motionen är den som blir av. Så man ska inte stirra sig blind på hur, utan att. Inte varje dag givetvis, inte om man vill bli bättre, men dagar som igår går jag efter det.
   
  Barbacka i snövindarna. För det var jävlar vad det blåste! Skitkallt och så snö som kom från alla håll. Men med rejält med kläder så var det bara händerna som blev kalla efter en sisådär 50 min, det var nämligen bara de sista minuterna jag var tvungen att ha vantarna på mig och vi var ute i 55 minuter.
   
  Pärla var så glad. Hon fick ju ha täten, men samtidigt ha med sig Aleccis som sällskap så hon var verkligen nöjd. Aleccis var rätt snäll hon också. Men när vi galopperar räcker det med att hon travar och ibland hamnar hon på efterkälken, och det är lite störande. Hästen kan ju trava bra mycket fortare, men hon tog det piano kan man säga. När vi skrittade av tog hon för sig och hamnade för långt fram istället. Men det var inga som helst problem och båda är verkligen jättetrevliga och man kan göra vad man vill med dem, så det var smidigt att ta lösa motionen på detta vis.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.