• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Myshäst

  Aleccis är väldigt mysig och hon gillar verkligen när man borstar henne med piggborsten på huvudet, och då helst mitt på huvudet. Runt öronen, över ögonen och i pannan. Mys säger hästen och tar ner huvudet, och så brukar hon stå med det nära, nära mig. Ibland så långt ner så jag har hennes öron i höjd med min höft.
   
   Det är en dum vinkel (var svårt att få till) och väldigt, väldigt mörkt. Oftast står hon med huvudet ännu längre ner och ännu närmare mig, men ungefär såhär ser det ut när jag ska borsta henne i ansiktet. PÅ huvudet, där är det skönast :) För att klargöra så är det alltså min hand med piggborsten på, som syns precis bakom hennes högra öra.
   
  Det tar typ hundra år att bli klar för när man väl har hamnat i den här positionen så står man där, och det är inte så lätt att komma åt där den verkliga skiten sitter (typ ganascherna). Men det är väldigt mysigt. :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.