• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mål för 2014

  I teorin är det enkelt;
  Fokusera på det man kan påverka - det ger kontroll som i sin tur föder självförtroende
  = framgångsrecept.
   
  Men i verkligheten är det inte lika lätt, om man inte är mentaltränad elitidrottare vill säga.
   
  Jag är en ryttare, som tävlar. Vi tävlar, och vi ser siffror. Resultat kan man kalla dem. På pappret är målet att starta 120 i år, och helst göra det på ett icke självdestruktivt sätt. Det lät väl fint?
   
  I praktiken innebär det att jag inte ska skicka iväg henne om vi egentligen har "tappat balansen"/det känns fel och att vi inte ska hoppa på fart, men framför allt ska vi inte vara livsfarliga när vi befinner oss innanför staketet/väggarna inne på en tävlingsbana. Jag vill uppnå en större medvetenhet som ryttare, men framför allt vill jag rida Aleccis lydigare. Vi ska bli bättre under året, och i slutet ska vi ha förbättrat oss synligt jämfört med idag.
   
  Eyes on the prize.
   


  Kommentarer
  Mikxki

  Bra mål :)

  Svar: Roligt att du tycker det :) Btw, såg pyjamasen du hade på en (gammal) bild och jag måste bara säga att jag också hade en i det tyget. Himla speciellt tyg :) Man "fastnade" ju i det när man var torr i skinnet, haha :)
  vinna.blogg.se

  2014-01-06 @ 11:48:24 | URL: http://mikxki.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.