• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lillördag i ottan

  Nejmen god eftermiddag, eller..? En annan var uppe vid 05 i morse, helt frivilligt, (efter 4 timmars sömn) - det var äckligt tufft att kliva upp idag, men såå värt det då båda hästarna var GULD idag! :D Men det tar jag för sig, för annars skulle det bli en kilometer långt inlägg. Men jag är nöjd med dagen hittills; som sagt uppstigning 05, lämnade lägenheten 06, inne igen 10.40. Helt okej! :))
   
  Nu väntar dock sängen igen, och därefter ska jag efter en dusch bege mig neråt staden för att handla massa. Först och främst, det allra viktigaste, en säck Krafft Grund i Lantmännen, Granngården menar jag, därefter tänddelar, vindrutetorkare, toningsfilm och rensning till tanken i Biltema (möjligtvis det sistnämnda på Karlsson, de har bra sådan skit där!) och sen lite hederlig mat. Vi har ju inte varit så mycket hemma på det sista, så då har vi ätit ute och sen har jag faktiskt inte hunnit fylla på då jag har haft fullt upp (proritering, höhö). Så det ska göras, och det blir väldigt skönt att leka stadsbo lite och gå i affärer (sa ju granngården, biltema och maxi - typ jättestadsboigt jajamän).
   
  Sen väntar ett tufft pappersjobb som har blivit eftersläntrande i ett par månader och det ska in innan månaden är slut så det är bara att ta tag i det. Skriva, räkna och greja, och hoppas det blir rätt. Vissa saker är så svåra att räkna ut i efterhand, men det flyter nog på så fort jag satt igång med det bara.
   
  Men först, vila en stund (och det har jag saknat!).

  Theresia som fotat. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.