• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Läget just nu

  Nu är han såld. :( Mina bästa bil jag någonsin haft. I nästan två år höll vi ihop, men nu är det alltså över... Jag var rätt snål och tog rätt mycket för honom (med tanke på skick och att det är ombes, bl a), men jag måste ha så det räcker till min och Aleccis licens, medlemsavgift och till årets första starter som förhoppningsvis blir på hemmaplan i mitten av februari. Så nu har jag bara en bil igen.
   
  Hästarna gick igår, efter jobbet. Pärla och jag tog en tur med westernsadeln - mys<3 Aleccis red jag först i byn och sen på LP. Men då det var mörkt såg världen annorlunda ut och det tog hundra år och tretusen vändningar innan vi tog oss förbi en mörk plätt i kanten av vägen. När hon är sådan så går hon mig nästan på nerverna alltså... Red därefter på LP som sagt, men är helt genommissnöjd med dagens pass faktiskt. Vilket inte är så konstigt, för när man sköter sin bit där uppe väldigt dåligt, så får man inget bra resultat.
   
  Idag jobbar jag igen, och efter jobbet ska hästarna skötas. Aleccis ska vila, men Pärla rids innan det är dags för att åka till L.
   
   


  Kommentarer
  Emma

  Skulle också vilja ha bara en bil...

  Svar: Mäh, har du fler bilar? :O Det är ju rena rama lyxlivet att ha flera - jag älskar det! Älskar dock inte att tanka, betala buddel skatt, försäkring och delar. Vart hittar man någon som är villig att sponsra till sådant? :O
  vinna.blogg.se

  2014-01-17 @ 16:48:25 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.