• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Korv med bröd, och begagnad tårta

  Mellan fyra och fem timmars sömn två dagar på raken är ingen höjdare för någon som behöver sova minst det dubbla. Men det har jag gjort nu, och jag är döende. Höll mig knappt vaken under världscupen liksom och bara det säger en hel del. Sen var jag inte den skarpaste kniven i lådan när jag bokade tvättid till klockan 22 idag. Skit också. Jag som behöver sova då jag ska upp tidigt imorgon också. Flyyyyt.
   
  Nu firar vi snart den här söndagskvällen med korv med bröd och så begagnad tårta som måste ätas upp idag. MÅSTE. Det är inte var dag man MÅSTE trycka i sig tårta, utan att man vill/är sugen, men det ska jag roa mig med. Haha, jag är inte direkt känd för att ta hand om min kropp. Ock så tvätten på det. Huvudvärken är redan påtaglig, woho!
   
  Jag har stora problem med min hy, och då framför allt på händerna. Nu är främst tummarna helt fulla med självsprickor och det gör så ont! Jag kan inte ens stänga en sådan där plastklämma man har om påsar utan att det ska smärta och liksom ta emot. Och gissa hur skönt det var att spänna sadelgjorden idag. Jag smörjer och grejar, men det hjälper inte. Skitvinter!
   
  När man har sovit för lite (och ätit skräpmat för många dagar på raken, igen) så är livet lite jobbigare än vanligt, hähä. Nejdå, nu grämer jag mig bara över tvättiden, resten överlever jag. Nog.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.