• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kallt och blåsigt osv

  Alltså, igen har väl missat att det snöar på tvären och blåser svinigt kallt. Men det hindrar ju inte en annan från att ge sig ut och plågas. Red Pärla i skogen och sen längs byavägarna och en liten skvätt på en äng. Hon var piggelin på ängen, haha. Och sen skulle vi gena över en annan äng och hon satte av precis när jag siktade in mig på ängen. Lydnad är sååå överskattat ;)
   
  Red därefter Aleccis på byavägarna och några volter på en äng. Det gick sådär, men någonstans där i mitten så gick det bättre. Vi galopperade rätt mycket, och gjorde lite försök till halter direkt från galoppen, och så ny fattning när hon stod still.
   
  Var bara ute två kortare turer, Pärla 50 min och Aleccis 45 min.
   
   
  Typ såhär mysigt var det att rida... Anledningen till varför jag håller i hjälmen och har hättan på huvudet borde skvallra om det fantastiska vädret. Bitter? Vadå, jag?! Kan bero på att jag haft bilen en månad, snart ska besiktiga och precis fått en fetingspricka i vindrutan, och givetvis rakt i synfältet. Halleluja.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.