• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kalas

  Fredag idag! Även om alla dagar är ganska lika för min del. Men idag är det faktiskt inte en dag likadan som alla andra, för idag fyller min gubbe/sambo år! Vi ska fira honom efter på dagen och då blir det mycket gott att äta :)
   
  Innan dess ska jag till "L" och så fortsätter vi med tömkörningen där hon släpar olika grejer. På eftermiddagen åker jag ut till mina hästar och tar hand om dem, samt rider Aleccis. Upplägget känns helt okej, då det brukar vara skönt att komma ut och få lite luft och röra på sig efter att man har stoppat i sig massa onyttigheter.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.