• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Ju mer man tränar, desto mer tur har man"

  Då har vi varit iväg och hoppat lite idag. Det tar alltså seriöst en sekund från att man är på ena sidan, tills man är på andra sidan. Men det är bara att kämpa vidare! Aleccis lyssnar inte så himla bra, men jag försöker tänka på andra mer detaljerade saker som kan hjälpa mig där uppe. Det är sååå mycket detaljer som jag aldrig har fått lära mig, så på så vis är det riktigt svårt att bara ge sig iväg och prova sig fram varje gång.
   
  Känslan var sådär. Hon bjuder och hoppar, och mot hindren är det inga problem - men efteråt är det livsfarligt så länge vi inte ska rakt fram... Njae, bara att kämpa vidare! Hon är ju inget hopplöst fall, det är bara brist på lydnad och så stor brist på min kunskap och kroppskontroll - men jag hoppas det kommer mer och mer ju längre in i året vi kommer. Det är ju såhär, som att börja om på ruta ett, varje gång vi har haft ett uppehåll från bommar och hinder.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.