• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb!

  Efter jobbet red jag som jag nämnde Pärla igår, och därefter åkte jag ut till L. Det var en väldigt positivt häst som så gärna arbetade på! Därefter umgicks jag med en nära vän. Idag vankas det återigen jobb då jag blivit bokad på mer jobb (jobbar tors, fre, lör, sön) - asbra! :)
   
  Möjligtvis väntar ett pass på gymmet efteråt/på kvällen, en där man har ledare och gör grejer, hahaha, minns inte vad det heter men vi tänkte gå på det i alla fall. Hästarna ska skötas om, och eventuellt rider jag en, men inte båda. Får se lite hur det klaffar med tiden osv. Det gör inget om Aleccis står två dagar på raken, för på söndag (eller måndag, beror på vädret om det går att hoppa i skogen en av dagarna) så börjar vi om med det tredelade igen. Det har ju gått lite sämre nu den senaste tiden, så det är ett medvetet val jag gjort att helt enkelt börja om. Pärla har gått hela vecka så även där går det bra med en vilodag, i och för sig så kanske det är bättre om hon vilar imorgon då jag lär vara väldigt trött och vilja sova ut lite (jobbar em/kväll) och då blir det stressigt om jag ska hinna rida båda. Troligtvis rider jag Pärla en sväng innan det där passet på gymmet. :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.