• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb igen!

  Dagen bjuder på jobb - tidigt idag men inte någon full dag. Det blir bra! Efteråt drar jag till hästarna och ja, det ser ut som vanligt. Har dock inte bestämt mig hur jag ska rida Pärlis, men Aleccis ska gå på LP tänkte jag. Känna lite på henne, och tanken är att jogga lite och vara kompisar. Anatomiskt tredelat i munnen. Pärla ska gå ett hårdare pass, då det blir vilodag på fredag, för båda. Det blev inte alls som tänkt! Mer jobb (och där  inbokat under eftermiddagen och kvällen vilket betyder att jag bara hinner med en snabbvisit hos hästarna och trycker in en tur med Pärla. Aleccis får helt enkelt vila idag, och så blir det tvärtom imorgon; Pärla vila och Aleccis gå på LP.
   
  På tal om kylskåp (internt famljeskämt jao) så tycker jag vädret nu är sådär. Visst, hellre snö och minus än de plusgraderna och geggan vi hade nyss. Men ska det vara snö, så ska det fan va SNÖ. Det är för lite! För lite på vägarna, för lite i hagarna, för lite snö överallt. Så öppna nu upp molnen och bjud till lite, vädergudarna! Sen hoppas jag på att vi kan ut och tolka med Pärlis igen :D Det var tyvärr några år sedan senast så det är hög tid att dra upp den "traditionen". För ja, alla älskar att tolka; hästen, ryttaren och "tolkaren" - det är total vinterlycka det! :)
   
  Bästaaaa<3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.