• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Inte så motionsmotiverad

  Just nu är jag återigen i en motions-svacka med Pärla vad gäller motivationen. Det är så svårt att hålla igång och träna när man inte har uppsatta, synliga mål. Men jag tror vi ska lägga in mer körning istället. De senaste veckorna har hon blivit körd ungefär en gång i veckan, förutom förra veckan då det blev två. Det är ju perfekt att ta en tur med rockarden! Pärla är skitnöjd, hon kan jogga på och jag behöver inte anstränga mig så mycket ;) Perfekt för mig som är en riktigt lat skit egentligen.
   
  Ärligt talat så är jag återigen i tankarna att kanske annonsera efter en medryttare till henne. En seriös jävel som man kan sätta press på, som fattar att jag inte vill ha en "ut-i-skogen-och-åka-tillsammans-varje-gång-kompis", utan som kan hålla igång henne så som JAG vill (utefter Pärlas kropp och vilja) och som gör det jag ber om. Jag har SKYHÖGA krav, men så är Pärla mitt hjärta med päls på, och så ska hon även skötas, motioneras och tänkas på. Men frågan är om det finns någon som pallar att ha sådana krav på sig, och nästa fråga är om jag verkligen vill ha en (från början) okänd människa i stallet och omkring mina djur... Man kan ju aldrig veta helt säkert, tyvärr...  Kommentarer
  Emma

  Tolka efter henne! Har alltid varit mycket uppskattat av alla inblandade de gånger vi gjort det :D

  Svar: JAJAJA! Det är sååå jävla kul att tolka! Problemet är bara att jag inte har någon som jag kan släpa på bakom ;) Vi tolkade mycket förr med Pärlis och hon fullkomligt älskar det! (Jädra skit då att det töar och håller på att bli slask...)
  vinna.blogg.se

  2014-01-20 @ 11:00:50 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.