• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Innehållsförteckning

  Igår kväll satt jag med pappren som skulle gjorts i förrgår (tur man är bra på att ta tag i saker - not. Jag är verkligen alltid ute i sista minuten). Men nu är grovjobbet gjort och idag ska det renskrivas och lämnas in.
   
  Annars så vankas det fortsatt träning med L och därefter ska jag ut och frysa när jag rider mina egna. Dagen innan P&Jn är det, en tror inte jag lägger någon direkt vikt vid det utan det blir väl något halvdant pass som det lätt blir denna årstid och så hoppas vi på det bästa imorgon. Pärla går barbacka då det är enda sättet för mig att motivera mig och verkligen jobba på dressyren.

  Pärla när hon rullade sig i somras. #dontforgettheface


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.