• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • I miss you <3

  Här är en film från när vi var ute med rockrd andra gången tillsammans. Första gången vi körde i byn var tredje gången hon hade rockarden bakom sig. Detta var alltså totalt fjärde gången med rockard. Världens finaste ponny<3 Li Mellonie (e. Idyllens Ironi, ue Asso Sarastro) född 2002. Detta var i december 2010. Hon var min mellan juli 2008 och augusti 2012. Jag red in henne, körde in henne, tricktränade henne och tävlade en del i hoppning. Vi hade ett band jag aldrig har haft innan. Exempelvis hanterade jag henne mycket helt lös.
   
  (Mobilfilm, dålig kvalité!)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.