• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hovslagaronsdag

  Idag är det äntligen dags! Min tävlingshäst ska få nya dojor och det ska även Aleccis få - skoja, haha! Nej men givetvis ska båda skos, oavsett hur mycket tävlingar det blir och vem som ska gå vad ;) Men det blir riktigt nice att kunna rida Aleccis oberoende av whatsoever igen. Bara ut och träna! Gräs, grus, asfalt, skog - det kommer inte spela någon roll. Wie! Snart kommer vi förhoppningsvis även kunna börja lyfta lite på fötterna också i form av det som går att släpa fram och hoppa över. Taggtaggtaggtaggtagg.
   
  Innan dess har jag ett ärende; köpa broddar och ev en till säck kraftfoder, även att den bara är halvfull - och det räcker länge nu när jag dragit ner lite på maten, eller rättare blandat ut den. Pärla äter (lite) havre och lite glukosamin. Aleccis äter lite kraftfoder och lite havre. Mycket lite här japp, haha. Men då får man inte glömma att de istället äter mycket hösilage! Fri tillgång, i år igen. De är inne på sjätte balen för denna "säsong".
   
  Favoritbild :')


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.