• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hon är inte äldre än jag gör henne

  Barbackadressyr i mörkret på kvällskvisten med Pärltanten. Och minst lika välfyllt som vanligt av go livskvalité. Att det är en viktig del av mitt liv. En rätt seg, men väldigt viktig del.
   
  Jag kände och letade mer form, och jag blev förvånad själv när hon gick lite högre idag. Inte högre som i "hög form" eller knappt ens dressyrform, möjligtvis runt LB-nivå när hon gick riktigt bra. Men betydligt bättre än det djupa, låga vi varit inne ett tag på nu den senaste tiden. Tänkte mycket på min sits och mina händer, och det är såå härligt att kunna rida henne så himla mjukt och fint nu! Hon har nog aldrig varit så mjuk i munnen som hon är nu<3 Min ena hand ville i ena galoppen inte vara helt still, så där kom jag på mig själv några gånger. Annars måste jag säga att jag är rätt nöjd. Generellt behövdes mer energi, men jag hade svårt att skjuta till den då jag var rätt trött efter jobbet. Men är ändå nöjd med min vackra stjärnhäst. En timme var vi ute.
   
  Något OT bild, men ändå.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.