• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästar på vift

  Alltså, nej. Inte fanns det några hästar inne i stallet när jag åkte ut för att släppa ut dem. De hade tagit sig ut alldeles själva. Vad kan de ha försökt säga till mig med denna handling? Haha, knäppgökar :) Men då får de väl vara lite blötare lite längre än jag planerat bara.
   

  Och jag har krupit runt i internets spännande värld och råkat hitta både det ena och det andra. Allt från försäljningsstall och hemska historier till lite fortsatt bakgrundsletning av Aleccis. Jag såg även barnprogrammet där de följde stjärnorna i stjärnornas hoppning. Oboy vilken trevlig kväll jag har haft! (Och jag saknar fortfarade att tävla!)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.