• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gullepärl

  Var ute hos "L" på morgonen och åkte därefter ut till mina hjärtan. Körde Pärla och gjorde som sist, massa trav. Typ trav hela tiden förutom vid fram- och avskrittning och i de värsta nedförsbackarna. Men vi travade faktiskt i några mindre backar. Hon frustade så nöjt och trampade på bra. Kondisen är det inget fel på! 55 min var vi ute.
   
  Red inte Aleccis och kommer inte göra det förrän tidigast onsdag då hennes skolösa hov börjar bli sliten nu. Hon har inte ömmat något, och skulle säkert inte göra det idag heller. Men vill inte "push it" liksom. Dessutom hade hon tappat en baksko med. Men hovis kommer på onsdag - äntligen :):)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.