• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Grovfoder ftw

  Denna artikel vill jag rekommendera. Det handlar om att även högpresterande tävlingshästar klarar sig på enbart grovfoder (av hög kvalité). I och för sig har de väl tidigare varit ganska säkra på det, men nu verkar det finnas studier som styrker detta. Mer grovfoder åt folket! Eller ja, hästarna då.
   
  Läste att toppresterande hästar ofta äter omkring 40% kraftfoder, och utomlands är det så mycket som upp till 50%. Det är vääääldigt mycket! Inte konstigt att hästarna får problem - och vad dyrt det borde vara...
   
   
   


  Kommentarer
  Cornelia

  Fina hästar du har! :)
  Kram!

  2014-01-04 @ 13:52:04 | URL: http://taggadressyr.blogg.se
  Emma

  Helt rätt! Fattar inte ens hur ekvationen 50/50 kan gå ihop, hur lite hö får dom då/ hur sjukt mycket krafftfoder!?

  Svar: Nej men eller hur! Helt sjukt :S Jag började räkna lite på det men tyckte det blev helt äckligt onaturligt och vem fan kommer ens på tanken att fodra så?! Hejhej kolik och annat elände liksom. :S
  vinna.blogg.se

  2014-01-05 @ 23:18:28 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.