• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fortsatt moget snack

  Och så var det fredag igen och bilen går söderut! Jag börjar med att åka till "L" och sedan blir det mina innan jag hamnar hemma i lägenheten igen. Hoppas innerligt att vädergudarna kan hålla sig på bra humör under hela dagen. Vemfanorkarmedmerregn?! Därefter blir jag väl hemmafru och ska laga lite mat - haha, heeeemskt. Alltså jag är världens sämsta hushållerska. Det tråkigaste som finns är följande; städa, tvätta, diska, laga mat och allt annat sådant viktigt. Varför blev jag vuxen för? 15-16 sådär, det räckte! Moppe och ponnytävlingar<3
   
  Men nejdå, nu sitter jag här. Åldersnojan är min bästa vän och jag är inte mindre än 22 år gammal. Helt sinnessjukt! När min mor var i denna åldern var hon gravid med min storasyster - bara det säger ju en del! Men min kropp, hjärna, livsstil och typ allt - säger bara: "Åt helvete med allt sådant!". För nej. Man ska inte skaffa barn när man är en omogen skit som med största sannolikhet hade värderad hästarna högst, ähähä. Dessutom är alltid min första tanke när jag hör små barn skrika: "HÅLLKÄFTENPÅUNGJÄVELN". Så nej. Barn - aldrig i livet! Eller inte än på en sådär 30 år i alla fall.
   
  Jag är en hemsk, mycket hemsk människa som inte borde få vara i närheten av ungar. Sa jag förresten att jag har varit vikarie i mellanstadieklasser? Men jag fick i stort sett varje gång höra fraser som: "du får oss mycket tystare än vår riktiga lärare". Och när dagen var slut: "Har vi dig imorgon också?" eller "Hoppas vi får ha dig igen när läraren är sjuk". BOOYAH. Kanske för att jag sätter gränser, kan säga ifrån och vet i vilken ände man börjar? Först sträng och sedan snäll. För jag är snäll - när de lyder. Då har vi roligt. Så nej, det är inte så att jag generellt typ hatar alla ungar jag ser, haha. Det var faktiskt rätt kul att vara lärare. Jag har nog lite fallenhet för det där. Ledarpositionen<3 Jag gillar att styra och ställa och jag vet hur jag vill ha det, när jag vill ha det osv. (De är därför jag är så odräglig :])
   
  Oh herre vad jag har ordbajsat mycket onödig skit den senaste tiden. Hahaha, fyfan. Sådant som jag i vanliga fall brukar posta på den andra bloggen. (Där det iofs är fler läsare, höhö.) Vad som egentligen står är ingenting. Bara lite svart på en vid baksida. Krumelurer och krusiduller, helt utan mening. Inget man vinner nobelpriset av direkt. Neheni, plikten kallar!
   


  Kommentarer
  Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

  Åh så kul att ha egna hästar!
  Och man behöver ju inte skaffa barn hihi ^^ Dom är ändå så jobbiga.... ;)

  Svar: Eller hur ;) hahaha! Ja det är jätteroligt. :D
  vinna.blogg.se

  2014-01-10 @ 17:50:17 | URL: http://neapocalypse.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.