• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Egentligen inget att säga

  Inte bokad på något jobb idag (än så länge) så får väl se vad det blir av dagen. Ridning står i alla fall som vanligt på schemat, men tar det nog lite som det kommer. Jag borde passa på att göra sådant som jag vill göra, men som jag egentligen inte orkar/har lust med eller brukar hinna. Om man bara kunde ha lite självdisciplin... :]
   
  I helgen blir det nog förresten lite nya ridbilder! Det är verkligen på tiden och jag hoppas att vädret är skapligt. De snackar ju om kallare och snö nu igen. Men jag vet inte om jag hoppas det är tomma hot eller vad jag vill. Det hade väl inte skadat om det fryser på och kommer ett täcke då hästarna håller sig renare om hovar och ben, men jag vet inte hur det blir att rida på LP då? Nu när jag äntligen har tagit tag i att försöka använda den lilla plätten till att faktiskt försöka träna lite på. Haha, flyyyyt.
   
  Samma bild för hundrafemtioelfte gången, japp! Det bjudet vi på :]


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.