• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Den där livsnjutaren Pärlis

  Jag var rätt trött efter Aleccis hoppass men ville ändå rida Pärlis direkt på morgonen. Det mest motiverande som finns när man egentligen inte orkar, är att planera in en busdag - sagt och gjort! På med fleecetäcke och träns och så var vi iväg.
   
  Barbackabus på en äng, tänkte jag. Vi skrittade ner och bortåt, travade över en stubbåker för att komma in på den ängen jag tänkte vi skulle rida på. Att Pärla var med på noterna, det var en sak som var säker! HAHA, jag sa "JAH!" och klämde om med benen och hade väl egentligen inte räknat med att Pärla skulle ge allt. Hon satte iväg i en jäkla hastighet. Lycka! :'D
   
  MEN, det slutar inte där! För när vi sedan körde några repor fram och tillbaka så bjöd till ordentligt och bockade massor!! Första gången höll jag på att tappa balansen då jag höll ett stadigt tag i manen, ganska långt fram, med lösa tyglar och så när hon drog ner huvudet höll jag på att åka med, haha. Men sen höll jag lite längre ner, satt där jag satt, lösa tyglar och bara lät henne variera full Pärl-speed med att bocka. UNDERBART! Vad jag älskar den hästen! :')
   
  Hon bjuder ju sällan på bus nu för tiden (hon har väl mognat lite haha), så när de väl kommer är det som att vinna högsta vinsten. Det gör mig så jävla glad. Hade jag inte haft öron, så skulle mitt flin vara två varv runt huvudet, och jag skojar inte! Så mycket jag skrattade och log om vartannat idag var länge sedan.
   
  Så vi körde vi explosivitetsträning varvat med intervaller kan man säga. Vi var dock inte ute så länge, bara 35 minuter, men det var det bästa jag gjort med Pärlis på länge <3 Jag kände på Pärla när vi rörde oss hemåt igen, och snacka om att jag blev förvånad när hon bara var lite varm på halsen, och långt innan vi var hemma var hon "normalvarm" igen. Inte en svettdroppe! Det var rätt illa, då körde vi på för lite ;) Jag däremot orkade knappt sitta upprätt när vi skrittade för jag hade träningsvärk i magen och benen.
   
  :')
   
   


  Bra låt!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.