• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dela med mig

  Jag ska faktiskt dela med mig av vår "hoppträning" igår. Jag ställde kameran på några stubbar och försökte filma så gott det går (haha, vad ska man göra?!). Men det tar hundra år att redigera då det blir mycket "dö-tid" som jag klipper bort. Jag tänkte börja med att klippa lite nu, men den lär inte bli kvar på den halvtimmen jag har till godo utan den kommer nu upp under dagen.
   
  Min syster är hemma från Göteborg i några dagar och då passar vi på att rida. Så vi ska ta en lugn tur snart, och det blir bra för då kan jag se Pärla från sidan under rörelse.
   
   
   

  Glad häst :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.