• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens blöta regntur med glad häst

  Det regnade idag, haha, ovanligt! :D Men jag var bättre förberedd och hade på mig mina bästaste regnkläder<3 Snacka om typ ett av de bästa köpen när jag var i Ullared sist. Omkring 200 kr för både byxor och jacka - toppen! Red Aleccis och hon brydde sig inte om regnet, och vi red ut (dvs red inte bara till LP och tillbaka), så visst kikade hon lite omkring (och ryckte till för fåglar som flög fram ur diken, sprang så fort hon bara orkade förbi ett kylskåp (haha, hästakrake!) och spände sig för diverse konstigheter - en ganska vanlig ridtur så långt alltså).
   
  Red på samma som vi gjort tidigare (det börjar verkligen lossna nu!), alltså anatomiskt tredelat. Vi red i skogen och i byn, och hon var trevligare i munnen i galopp. Bromsen tar fortfarande dåligt, men hon hängde inte i handen mer än några gånger. Sen lyckades jag ha kvar henne i galoppen flera gånger och det kändes riktigt bra! Det tar sig, om än rätt långsamt - men det är väl bra att något går långsamt ;) haha!
   
  Jag tänkte på det Lasse sa på en träning: "hon får springa, men in fortare", och det gick bättre än det gjort innan. Men det är som vanligt; mycket att jobba på, men samtidigt går det åt rätt håll även om det är med små steg.
   
  Allej innan och efter ridtur. Säga vad man vill, men lugn är hon i alla fall. Hon är verkligen jättetrevlig i all hantering - det är när man kliver upp på ryggen man kommer åt ON-knappen. :)  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.